4.5/5

Over NL Dance

NL Dance is in korte tijd uitgegroeid tot een bekende dansschool in Vleuten, Utrecht en omgeving. Met veel passie, inzet en plezier worden lessen aangeboden voor alle leeftijden. Lees hier het verhaal over waar en hoe het allemaal begon.

Maak dromen waar

BE THE BEST YOU CAN BE

NL-Dance-Over-NL-Dance-Nicole
De naam NL Dance is gebaseerd op Nicole van der Lee , oprichtster van deze unieke dansschool in Utrecht. Na een intensieve, vierjarige studie studeerde zij in juli 2011 af als Docent Dans aan het Nova College Dans te Haarlem. Klaargestoomd om haar droom waar te maken, een eigen dansschool!

"Passie, plezier en respect. Dit zijn de 3 meest belangrijke kernwaarden van dansschool NL Dance. Uitgedragen door alle docenten en leerlingen. Zo creëren we een omgeving waar iedereen zich thuis voelt en kan doen wat ie het liefste doet: DANSEN!"
Nicole van der Lee
Eigenaresse

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en evenementen door ons te volgen op onze socials!

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en evenemenen door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!

Danservaring

Nicole begon al met dansen toen ze pas drie jaar oud was. De eerste kennismaking was met Jazz en toen wist ze het al: later wil ze dansjuf worden. Naast haar middelbare school volgde ze op zaterdag de opstapcursus aan de dansacademie Fontys te Tilburg. Hier leerde ze om de dansstijlen Jazz, Klassiek, Modern, Drama, Afrikaans en Hip Hop te beheersen.

Studie

In 2007 begon zij haar studie Docent Dans in Haarlem bij het Nova Collega Dans. Er werd lesgegeven in Klassiek, Modern, Jazz, Werelddans en Flamenco. Om de danservaring nog verder te ontwikkelen, koos Nicole voor een specialisatie in Klassiek, Jazz en Werelddans.
NL-Dance-Over-NL-Dance-Nicole-2

Dansvisie

Nicole heeft van diverse docenten les gehad en daaruit haar eigen lesstijl ontwikkeld. Ze vindt het belangrijk dat leerlingen zich op hun gemak en geaccepteerd bij NL Dance voelen. De combinatie van plezier aan dans beleven en leren in een les vindt ze erg belangrijk. Een jaarlijks terugkerend hoogtepunt van elk seizoen zijn de dansvoorstellingen in theater De Kom te Nieuwegein. Leerlingen laten met veel plezier zien welke danservaringen ze rijker zijn.

Docenten NL Dance

Nicole van der Lee

Eigenaresse

Amber Fase

Docent

Aurora Versloot

Docent

Joyce Legler

Docent

Thomas Hissink Muller

Docent

Lisa Cats

Docent

Faiza Mkharbach

Docent

Katya Vershinina

Docent