4.5/5

Dansaanbod voor de jongste

Voor elke leeftijd een dansles

Danslessen voor 2-6 jaar

Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen bij NL Dance komen dansen. Ze leren spelenderwijs met gebruik van fantasie gebruik te maken van de ruimte. Er worden verschillende muziekstijlen gebruikt waardoor hun muzikale horizon verbreed zal worden. Daarnaast komen de eerste basispassen al aan bod vanuit de stijlen Klassiek ballet en Jazz.

Uit onderzoek is gebleken hoe belangrijk dansen is voor kinderen. Ze maken niet alleen de motorische en sociale ontwikkeling door, de taal en rekenvaardigheden worden met dansles ook gestimuleerd. Een mooi voorbeeld hiervan lees je hieronder: NL Dance weet als geen ander hoe mooi het is om de leerling in zijn kracht te zetten en vanuit zelfvertrouwen te gaan stralen. Eerst in de les en aan het eind van het seizoen op het grote podium. Het is voor de leerling én voor ons als docent echt de kers op de taart.

Danslessen voor 6-12 jaar

Vanaf deze leeftijd gaan we dieper in op de techniek van de bewegingen. Hoe maak je nou bijvoorbeeld een chassé, pivit turn of dragturn? Waar moet je dan allemaal aan denken? Deze techniek wordt aangeleerd terwijl het dansplezier voorop staat. Want leren dansen lukt natuurlijk het beste wanneer je het leuk vindt.

We zien het als een mooie heerlijke bonbon met een nootje erin. De les is vol fun en gaan, de buitenkant van de bonbon. Het nootje staat voor de techniek die leerlingen tijdens de les meekrijgen. De mix van bewust en onbewust veel leren maakt het leuk.

Daarnaast zorgen we voor een goede sfeer in de les waarin iedereen de veiligheid voelt om zichzelf te zijn. Vriendschappen zien ontstaan tijdens de dansles is het mooiste wat er is. Ons doel is om leerlingen voldaan en vol zelfvertrouwen de les uit te laten gaan!

Ouder peuter dansles

Creëer onvergetelijke momenten met je kind en stimuleer de motoriek.
2-3 jaar

Dansmix

Maak kennis met een mix van allerlei dansstijlen in een muzikale dansles.
3-9 jaar

Streetjazz

Een populaire dansles met de flow van de Streetdance en de techniek uit de Jazz.
Vanaf 6 jaar

Jazz / Show / Musical

Leer stralen op het podium en boost je zelfvertrouwen in deze dynamische les!
9-12 jaar

Hiphop

Dansen, zweten en helemaal je ei kwijt kunnen. Let's move boys & girls!
8-12 jaar