4.5/5

Dansworkshop op school

Hebben jullie binnenkort een sportdag, open dag of andere sportieve activiteit en wil je iets origineels doen? Laat ons een dansworkshop verzorgen! Leerlingen maken in een korte tijd kennis met bewegen op muziek. Wij zorgen voor een op maat gemaakte workshop voor de juiste doelgroep. In alle leeftijden hebben we ervaring, zowel op basis als op middelbare scholen.

Workshop Basis- en middelbare school

Met een dansworkshop leren kinderen bijvoorbeeld ritmes herkennen op de muziek. De ene beweging is op een ander ritme dan de andere beweging. Daarnaast leggen we op speelse wijze uit hoe een beweging heet en welke spieren je hiervoor moet gebruiken. Het is dus de ideale combinatie van een educatieve en leuke activiteit

We hebben al tal van onvergetelijke dansworkshops op scholen gegeven. Hierdoor hebben we altijd een geschikte invulling voor elke leeftijd en dansniveau. Kinderen die al bekend zijn met dansen worden uitgedaagd. Ook leerlingen die voor het eerst kennismaken met dans, kunnen door de juiste begeleiding soepel mee. Misschien vinden ze de dansworkshop zo leuk dat ze zelfs hun nieuwe passie vinden!

De volgende scholen hebben al een NL Dance dansworkshop gehad:

OBS Kees Valkenstein – OBS Haarzicht – Kindercampus Molenpark – Basisschool De Oase – Paratus Plus College – Basisschool Wereldwijs 

NL-Dance-Dansworkshop-Voor-Kinderfeestje-1NL-Dance-Dansworkshop-Voor-Kinderfeestje-1
NL-Dance-Dansworkshop-Voor-Kinderfeestje-2NL-Dance-Dansworkshop-Voor-Kinderfeestje-2
NL-Dance-Dansworkshop-Voor-Kinderfeestje-3NL-Dance-Dansworkshop-Voor-Kinderfeestje-3
NL-Dance-Dansworkshop-Voor-Kinderfeestje-4NL-Dance-Dansworkshop-Voor-Kinderfeestje-4

Workshop aanvragen

Om de verbinding in een groep te versterken kan een dansworkshop uitkomst bieden. We geven opdrachten om samen te werken, samen te creëren en uiteindelijk samen te presenteren. Een ervaring die een band zal scheppen voor de rest van het schooljaar!

Geef vooral aan waar jullie op dit moment op school mee bezig zijn. Welk thema het ook is, we gaan er enthousiast mee aan de slag en denken graag met je mee hoe de dansworkshop een aanvulling kan zijn.
*Prijzen zijn op aanvraag te bespreken.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Bekijk ook:

Dansworkshop openingsdans

We helpen je met zelfvertrouwen en goed voorbereid te stralen met de openingsdans.

Dansworkshop kinderfeestjes

Dans samen met je beste vrienden op jouw eigen kinderfeestje en favoriete liedjes.

Dansworkshop bedrijven

Verras je collega's of relaties met een originele dansworkshop. Plezier, muziek & verbinden.