4.5/5

Dansworkshop openingsdans

Hoe gaaf is het om het feest op je bruiloft te openen met een op maat gemaakte openingsdans? Een dans waarbij jullie helemaal in je element zijn en de show stelen op jullie persoonlijke nummer.

We gaan in privé trainingen aan de slag met een korte maar krachtige choreografie waarmee je je gasten zult gaan verrassen. Start op tijd met oefenen en vraag direct een workshop aan, geschikt voor alle dansniveaus.

Voorbereiden Openingsdansen

Een goede voorbereiding geeft zelfvertrouwen om straks te stralen op de dansvloer. We zorgen ervoor dat er een choreografie wordt gemaakt dat past bij het dansniveau van jou en je partner. Want een openingsdans op je bruiloft moet geen stress geven, maar juist een onvergetelijk moment voor de start van jullie huwelijk!

Ook verzorgen we openingsdansen met alle gasten. Zo zit de sfeer er gelijk goed in en zul je merken dat de drempel om de dansvloer op te gaan wordt verlaagd. Bekijk hier voorbeelden van openingsdansen die we verzorgd hebben.

Openingsdans NL Dance - 2Openingsdans NL Dance - 2
Openingsdans NL Dance - 1Openingsdans NL Dance - 1
Openingsdans NL Dance - 3Openingsdans NL Dance - 3
Openingsdans NL Dance - 4Openingsdans NL Dance - 4
Openingsdans NL Dance - 5Openingsdans NL Dance - 5
Openingsdans NL Dance - 2Openingsdans NL Dance - 2
Openingsdans NL Dance - 1Openingsdans NL Dance - 1
Openingsdans NL Dance - 3Openingsdans NL Dance - 3
Openingsdans NL Dance - 4Openingsdans NL Dance - 4
Openingsdans NL Dance - 5Openingsdans NL Dance - 5

Openingsdans aanvragen

De trainingen voor de openingsdans zijn altijd privé. In onze eigen danszaal kunnen jullie in jullie eigen tempo de dans oefenen. Aan het eind van de training filmen we wat we hebben gedaan zodat je thuis verder kunt oefenen.

De trainingen zijn daarnaast fijne momenten om samen toe te leven naar jullie grote dag. We gaan uit van drie trainingen om jullie helemaal klaar te stomen. Mochten er meer (of minder) trainingen nodig zijn, dan is dat zeker bespreekbaar.


Wil je liever met alle gasten samen je feest openen? Laat NL Dance dan langskomen op je bruiloft! Van te voren geef je aan op welk nummer je wilt dansen en wij zullen op het feest met een choreografie komen die voor iedereen is te volgen. Na een korte uitleg gaan we op muziek lekker aan de slag met de laagdrempelige choreografie. Aan het eind heb je iedereen warm gedraaid voor de rest van je feest!

*Prijzen zijn op aanvraag te bespreken.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Bekijk ook:

Dansworkshop scholen

Een compleet verzorgde dansworkshop bij jou op school! Geschikt voor alle leeftijden.

Dansworkshop kinderfeestjes

Dans samen met je beste vrienden op jouw eigen kinderfeestje en favoriete liedjes.

Dansworkshop bedrijven

Verras je collega's of relaties met een originele dansworkshop. Plezier, muziek & verbinden.