Dansvoorstellingen STRONG

Lees hier alle info over het voorstellingsweekend van 3 en 4 juni 2023!

De voorstellingen vinden plaats op 3 en 4 juni 2023 in theater De Kom in Nieuwegein. Het thema dit jaar is STRONG.

Elke groep danst mee met één van de vier voorstellingen. De selectieklassen dansen als enige alle voorstellingen mee. Tijdens de voorstelling danst elke groep mee met de openingsdans, twee eigen dansen en de finale.

Kaartverkoop
* Op dinsdag 4 april 13:00 uur start de kaartverkoop via www.dekom.nl. 
* Kaarten zijn €15,00 per stuk, ongeacht de leeftijd.
* Kaarten zijn op stoelnummer.
* Kaarten kunnen niet geretourneerd worden voor geld. Let dus goed op voor welke voorstelling je kaarten besteld.
* Heb je vragen over het bestellingsproces? Neem dan contact op met het theater: kassa@dekom.nl of bel 030 604 55 54.
* Heb je wensen betreft rolstoelplaatsen? Neem dan contact op met het theater: kassa@dekom.nl of bel 030 604 55 54.

Programma
Bij het brengen van je zoon/dochter breng je hem/haar tot aan de artiesteningang. Vanaf daar nemen docenten en hulpouders het over om drukte bij de kleedkamers te voorkomen. We nemen alle dansen door, kleden om, doen de haren en make up en bereiden ons voor op de voorstelling. Voor voorstelling 1 en 3 gelden de volgende tijden:
09:00 uur aanwezig. 
09:00-10:30 uur voorbereiden.
11:00-13:00 uur Voorstelling (met pauze).
Voor voorstelling 2 en 4 gelden de volgende tijden:
13:45 uur aanwezig.
13:45-16:00 uur voorbereiden.
16:30-18:30 uur Voorstelling (met pauze).

Neem mee
* Eten en drinken.
* Dansschoenen. We vinden het mooi als de groepen dezelfde kleur schoenen dragen; bij de 3-4 jaar en 5-6 jaar groepen de roze balletschoentjes met stroeve zool en bij de andere groepen de zwarte jazzsneakers. Dit is niet verplicht. De dansschoenen zijn te koop bij Sport Leidsche Rijn in centrum Vleuterweide. Leerlingen van NL Dance ontvangen 10% korting.
* Haarborstel en haarelastiekjes in je eigen haarkleur of zwart.
* Iets om je mee te vermaken als je even moet wachten.

Laat thuis
* Waardevolle spullen als sieraden en mobiel.
* Geen sieraden om of in tijdens de voorstelling.
* Geen nagellak en plakplaatjes/nep tattoos op.

Kostuums
Voor een groot gedeelte verzorgd NL Dance de kleding voor de voorstellingen. We vragen ter aanvulling soms aan leerlingen om zelf te zorgen voor bijvoorbeeld een wit hemd, zwarte sokken, zwarte legging, spijkerbroek of iets dergelijks. Er komt ter zijner tijd een mail waarin staat wat je aan kleding dient mee te nemen.

Voor de voorstelling hebben we de volgende hulp hard nodig:
1. Hulpmoeders. Hulpmoeder zijn houdt in dat je achter de schermen meehelpt met de groep van je zoon/dochter. De dans bekijk je vanaf de zijkant van het toneel, niet vanuit de zaal (je hoeft dan ook geen kaartje te kopen). Je helpt mee met haren doen, omkleden, opmaken en het gezellig hebben met elkaar. Opgeven kan door een mail te sturen naar info@nldance.nl met onderwerp Hulpmoeder. Graag voor- en achternaam vermelden en voor welke groep.
2. Wasje draaien. Na de voorstellingen is er enorm veel was. Wie wilt er na de voorstelling een tas meenemen en een wasje draaien? De schone was kan weer ingeleverd worden bij de dansschool in de danszaal. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar info@nldance.nl met onderwerp Wasje draaien.

Veelgestelde vragen
1. Mijn kind is tussen de 0 en 3 jaar, moet ik dan voor hem/haar ook een kaartje kopen? Ja, elk persoon moet beschikken over een stoel. Deze regel moet NL Dance naleven van het theater. Het theater hanteert deze regel vanwege de brandveiligheidsvoorschriften.
2. Ik ben hulpmoeder bij voorstelling 1. Moet ik dan een kaartje kopen als ik naar voorstelling 2 wil gaan? Ja.
3. Wij gaan naar meerdere voorstellingen. Moeten we voor allebei de voorstellingen betalen, ook als mijn zoon/dochter in voorstelling 1 heeft gedanst maar voorstelling 2 wilt zien?Ja, NL Dance maakt veel kosten om de voorstellingen te kunnen realiseren en kan daarom geen kaarten weggeven.
4. Waarom is de kaartprijs omhoog gegaan? Het theater is duurder geworden, waardoor we onze prijs aan hebben moeten passen. Daarnaast zit er €2,50 aan pauzedrankje in het kaartje. Tijdens de pauze hoef je dan niet zo lang in de rij te staan voor een drankje.

Hierbij een oproep aan de leerlingen om zoveel als mogelijk aanwezig te zijn bij de lessen. Zo kunnen we met z’n allen oefenen voor de dansen voor de voorstelling. Kun je niet meedoen met de voorstelling? Laat het ons weten, dan kunnen we met de choreografie daarmee rekening houden.

We hebben er onwijs veel zin in en beleven in onze lessen al veel voorpret!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *