Dansdocenten van NL Dance

Nicole Huynh – van der Lee

Nicole is de eigenaresse van dansschool NL Dance. Ze geeft les op maandag, dinsdag en woensdag.

In 2011 heeft ze haar studie Dans Docent afgerond en is ze direct dansschool NL Dance gestart. Inmiddels bestaat de school 11 jaar en zijn er meer dan 600 leerlingen die dansen bij haar dansschool. Het geeft haar een enorm trots gevoel wat er bereikt is met NL Dance.

Nicole begon met dansen toen ze 3 jaar was. Ze begon met Jazz, later kwam daar Klassiek ballet bij. Tijdens haar studies heeft ze van veel verschillende dansstijlen mogen proeven.

Lesgeven is haar passie. Nicole: “Het geeft een heerlijk gevoel om met leerlingen los te gaan in de les en ze daarnaast iets te leren wat kan gaan over een technische pas, maar ook over gevoel in een beweging leggen”.

Amber Fase

Amber geeft sinds september 2015 les bij NL Dance en is sinds 2021 ook manager. Ze geeft Dansmix lessen op de maandagmiddag.

Ze is als klein meisje van 3 jaar begonnen met algemene dansvorming en heeft dit later uitgebreid met Ballet, Ierse dans, Modern, Jazz en Urban. Ze genoot zo van het dansen dat ze besloot meer te willen met deze kunstvorm. Naast haar middelbare school volgde ze de vooropleiding aan Codarts, de Rotterdamse Dansacademie. Na de middelbare school stroomde ze door naar het HBO van deze Dansacademie en zit ze nu in haar afstudeerfase.

Amber heeft ervaring in het lesgeven aan alle leeftijdsgroepen en vindt de afwisseling hiervan erg fijn. In haar lessen staan muzikaliteit, techniek, creativiteit en dansplezier centraal.

En deze alleskunner heeft ook nog eens in de zomer van 2021 haar PABO studie afgerond!

Aurora Versloot

Aurora geeft sinds september 2018 les bij NL Dance en is de vaste docent van de vrijdaglessen.

Aurora is op haar 4e begonnen met dansen. Ze begon als klein meisje met Jazz en Klassiek ballet. Al vrij snel begon het dansen zo te kriebelen dat ze heel graag een dansopleiding wilde gaan volgen.

Zo begon ze na haar middelbare school één jaar bij de 5 O’Clock te dansen. Dat is de vooropleiding van de Amsterdamse Hogeschool van de kunsten waar ze zes dagen per week dansles volgde in diverse stijlen. Na de 5 O’Clock vooropleiding stroomde Aurora door naar het HBO; Docent Dans en is ze sinds juni 2018 afgestuurd.

Aurora: “’Ik ben een gedreven enthousiaste docent die graag mijn passie en kennis wilt overbrengen naar de leerlingen. Ik wil de leerlingen laten zien waarom dans zo fijn is en het een uitlaatklep kan zijn. Daarnaast staat positiviteit en dansplezier voorop. Ik wil elke leerling op een persoonlijk manier helpen om uit het dansen hun plezier en passie te halen.”

Joyce Legler

Joyce geeft sinds mei 2019 les bij NL Dance en is de vaste docent van de kleuterlessen op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Ze was 5 jaar toen ze haar eerste stappen in de danszaal zette en begon met kleuterballet. Later heeft ze andere stijlen gedan zoals Modern, Jazz en Streetdance.

In haar laatste jaar van de middelbare school merkte ze pas echt dat ze iets met haar passie wilde gaan doen. Ze werd toegelaten op de Utrechtse Dansacademie waar ze werd opgeleid als dansdocent en uitvoerende danser.

In 2018 heeft Joyce stage gelopen bij NL Dance en in mei-juli 2019 heeft ze vanwege de zwangerschap van Nicole veel lessen van haar mogen invallen. Juli 2019 is ze afgestudeerd en is ze officieel aan de slag gegaan als dansdocent bij NL Dance. Joyce: “Ik vind het belangrijk dat leerlingen iets leren, maar ook vooral plezier beleven en vrolijk mijn les uitlopen.”

Daria Titova

Daria geeft sinds september 2022 les bij NL Dance en is de vaste docent van de donderdagavond.

Daria Titova is een danseres uit Arnhem. Ze is geboren in Saratov, Rusland en is sinds haar 5e bezig met theater, muziek en dans. De combinatie van deze drie disciplines is altijd een deel geweest van haar werk als artiest. Daria werkte in Rusland met Suite Dance Theatre en Russian Cabaret Theatre Bohemia. Voordat ze naar Nederland kwam heeft ze een half jaar gestudeerd in Israël met het Vertigo Dance Company.

In de zomer van 2022 studeerde ze af als Dansdocent aan de Artez University of Arts in Arnhem. Sinds 2021 werkt ze met Cecilia Moisio aan REVOLT (MAAS Theater en Dans, Rotterdam/2021) en PINK PORTAL (Amsterdam, 2022) naast meerdere kleinere projecten.

Lesgeven is een tweede passie van Daria en doet ze volle overgave. Ze heeft ervaring in lesgeven in contemporary, Modern en fysiek theater aan kinderen vanaf 10 jaar t/m volwassenen. Daria “Door mijn lichaam en de lichamen van anderen leer ik het meeste over mezelf en de wereld om me heen”.

Lyanne Oussoren

Lyanne geeft vanaf januari 2020 Streetdance en Dansconditie lessen bij NL Dance op maandag, woensdag en vrijdag.

Ze zeggen weleens bloed kruipt waar het niet gaan kan? Dat geldt zeker voor Lyanne’s bloed. Haar dansbloed welteverstaan. Haar hele jeugd en jongvolwassen jaren was ze niet weg te houden uit de dansstudio’s en op de diverse danspodia.

Samen met haar dansteam Marian’s beatballet (Vught) heeft ze veel danservaring opgedaan tijdens (tv-) optredens in zowel binnen- als buitenland. Zelf gaf ze daarnaast met veel plezier en enthousiasme les. Totdat haar studie journalistiek te druk werd en ze moest kiezen. Ze koos en hing haar dansschoenen aan de spreekwoordelijke wilgen. Tot nu dan.

Omdat zij geen enkele dansschool kon vinden die deed wat ze zocht, is ze sinds een tijd weer actief als dansdocente. Ze geeft oldschool streetdance, maar op de muziek van nu. Bij NL Dance wilt ze gave groepen gelijkgestemden creëren die elke week verder werken aan een vette choreo voor een fit en soepel lichaam. En dat binnen een fijne dansschool waarin je je zelfvertrouwen en je danshart (weer als vanouds?) kan vullen.

Larissa Vijfhuizen

Larissa geeft sinds november 2022 les bij NL Dance en geeft de Dansmix lessen op vrijdag.

Larissa is op haar 9e begonnen dansen. Ze begon als klein meisje met Jazzballet. Haar passie voor dans is uiteindelijk gegroeid naar een droom om dansdocente te worden.

Na de middelbare school heeft ze op de Utrechtse dansacademie van haar droom realiteit mogen maken. Na drie jaar is ze afgestudeerd als dansdocent en uitvoerend danseres.

Larissa: ‘’Ik geniet er enorm van om anderen de liefde voor dans mee te geven. Doordat ik zowel op amateuristisch als wedstrijdniveau heb gedanst kan ik mijn leerlingen goed begeleiden. Ik kan zowel de liefde en het plezier van dansen doorgeven, maar ook de uitdaging bieden aan leerlingen die net dat stapje extra willen zetten.’

Faiza Mkharbach

Faiza geeft sinds september 2022 les bij NL Dance en geeft de Hip Hop lessen op woensdagmiddag.

Het was eind groep 7 op de basisschool dat Faiza haar eerste stappen in een dansschool zette, een paar peuterballet lesjes daar gelaten. Twee vriendinnen hadden haar meegesleept naar een open les, waarna ze nooit meer is weggegaan.
Op de middelbare school koos zij voor high school dans, waarin ze, naast haar reguliere vakken, geschoold werd in de verschillende dansstijlen. Direct in haar eerste jaar deed zij auditie voor het officiële wedstrijd team, waarvoor zij werd geselecteerd. Gedurende haar gehele middelbare schooltijd deed ze met dit team succesvol mee aan vele wedstrijden.

Momenteel studeert Faiza rechtsgeleerdheid aan de universiteit Leiden. Daarnaast is zij lid van wedstrijdteam ‘The Clique’ en volgt ze wekelijks lessen van verschillende choreografen.

Faiza: “Dansen is mijn passie, er is niks dat ik liever doe. Dat gevoel breng ik graag over tijdens mijn lessen”.

Dansdocenten NL Dance

Nicole Huynh – Van Der Lee

Nicole is de eigenaresse van dansschool NL Dance.
Ze geeft les op maandag, dinsdag en woensdag.

In 2011 heeft ze haar studie Dans Docent afgerond en is ze direct dansschool NL Dance gestart. Inmiddels bestaat de school 11 jaar en zijn er meer dan 600 leerlingen die dansen bij haar dansschool. Het geeft haar een enorm trots gevoel wat er bereikt is met NL Dance.

Nicole begon met dansen toen ze 3 jaar was. Ze begon met Jazz, later kwam daar Klassiek ballet bij. Tijdens haar studies heeft ze van veel verschillende dansstijlen mogen proeven.

Lesgeven is haar passie. Nicole: “Het geeft een heerlijk gevoel om met leerlingen los te gaan in de les en ze daarnaast iets te leren wat kan gaan over een technische pas, maar ook over gevoel in een beweging leggen.”

Amber Fase

Amber geeft sinds september 2015 les bij NL Dance en is sinds 2021 ook manager. Ze geeft Dansmix lessen op de maandagmiddag.

Ze is als klein meisje van 3 jaar begonnen met algemene dansvorming en heeft dit later uitgebreid met Ballet, Ierse dans, Modern, Jazz en Urban. Ze genoot zo van het dansen dat ze besloot meer te willen met deze kunstvorm. Naast haar middelbare school volgde ze de vooropleiding aan Codarts, de Rotterdamse Dansacademie. Na de middelbare school stroomde ze door naar het HBO van deze Dansacademie en is sinds juni 2017 afgestudeerd.

Amber heeft ervaring in het lesgeven aan alle leeftijdsgroepen en vindt de afwisseling hiervan erg fijn. In haar lessen staan muzikaliteit, techniek, creativiteit en dansplezier centraal.

En deze alleskunner heeft ook nog eens in de zomer van 2021 haar PABO studie afgerond!

Aurora Versloot

Aurora geeft sinds september 2018 les bij NL Dance en is de vaste docent van de vrijdaglessen.

Aurora is op haar 4e begonnen met dansen. Ze begon als klein meisje met Jazz en Klassiek ballet. Al vrij snel begon het dansen zo te kriebelen dat ze heel graag een dansopleiding wilde gaan doen na haar middelbare school.

Zo begon ze na haar middelbare school eerst één jaar bij de 5 O’clock. Dat is de vooropleiding van de Amsterdamse hogeschool voor de kunsten waar ze 6 dagen per week les kreeg in diverse stijlen. Daarna stroomde ze door naar het HBO; Docent dans waar ze in juni 2018 van is afgestudeerd.

Aurora: ‘’Ik ben een gedreven enthousiaste docent die graag mijn passie en kennis wilt overbrengen naar de leerlingen. Ik wil de leerlingen laten zien waarom dans zo fijn is en het een uitlaatklep kan zijn. Daarnaast staat positiviteit en dansplezier voorop. Ik wil elke leerling op een persoonlijk manier helpen om uit het dansen hun plezier en passie te halen.’’

Joyce Legler

Joyce geeft sinds 2019 les bij NL Dance en is de vaste docent van de kleuterlessen op dinsdag, donderdag en de zaterdag.

Ze was 5 jaar toen ze haar eerste stappen in de danszaal zette en begon met kleuterballet. Later heeft ze andere stijlen gedaan zoals Modern, Jazz en Streetdance.

In haar laatste jaar van de middelbare school merkte ze pas echt dat ze iets met haar passie wilde gaan doen. Ze werd toegelaten op de Utrechtse Dansacademie waar ze werd opgeleid als dansdocent en uitvoerende danser.

In 2018 heeft Joyce stage gelopen bij NL Dance en in mei-juli 2019 heeft ze vanwege de zwangerschap van Nicole veel lessen van haar mogen invallen. Juli 2019 is ze afgestudeerd en is ze officieel aan de slag gegaan als dansdocent bij NL Dance. Joyce: “Ik vind het belangrijk dat leerlingen iets leren, maar ook vooral plezier beleven en vrolijk mijn les uitlopen”.

Daria Titova

Daria geeft sinds september 2022 les bij NL Dance en is de vaste docent van de donderdagavond.

Daria Titova is een danseres uit Arnhem. Ze is geboren in Saratov, Rusland en is sinds haar 5e bezig met theater, muziek en dans. De combinatie van deze drie disciplines is altijd een deel geweest van haar werk als artiest. Daria werkte in Rusland met Suite Dance Theatre en Russian Cabaret Theatre Bohemia. Voordat ze naar Nederland kwam heeft ze een half jaar gestudeerd in Israël met het Vertigo Dance Company.

In de zomer van 2022 studeerde ze af als Dansdocent aan de Artez University of Arts in Arnhem. Sinds 2021 werkt ze met Cecilia Moisio aan REVOLT (MAAS Theater en Dans, Rotterdam/2021) en PINK PORTAL (Amsterdam, 2022) naast meerdere kleinere projecten.

Lesgeven is een tweede passie van Daria en doet ze volle overgave. Ze heeft ervaring in lesgeven in contemporary, Modern en fysiek theater aan kinderen vanaf 10 jaar t/m volwassenen. Daria “Door mijn lichaam en de lichamen van anderen leer ik het meeste over mezelf en de wereld om me heen”.

Lyanne Oussoren

Lyanne geeft vanaf januari 2020 Streetdance en Dansconditie volw lessen bij NL Dance op maandag, woensdag en vrijdag.

Ze zeggen weleens bloed kruipt waar het niet gaan kan? Dat geldt zeker voor Lyanne’s bloed. Haar dansbloed welteverstaan. Haar hele jeugd en jongvolwassen jaren was ze niet weg te houden uit de dansstudio’s en op de diverse danspodia.

Samen met haar dansteam Marian’s beatballet (Vught) heeft ze veel danservaring opgedaan tijdens (tv-) optredens in zowel binnen- als buitenland. Zelf gaf ze daarnaast met veel plezier en enthousiasme les. Totdat haar studie journalistiek te druk werd en ze moest kiezen. Ze koos en hing haar dansschoenen aan de spreekwoordelijke wilgen. Tot twee jaar geleden!

Omdat zij geen enkele dansschool kon vinden die deed wat ze zocht, is ze sinds een tijd weer actief als dansdocente. Ze geeft oldschool streetdance, maar op de muziek van nu. Bij NL Dance wilt ze gave groepen gelijkgestemden creëren die elke week verder werken aan een vette choreo voor een fit en soepel lichaam. En dat binnen een fijne dansschool waarin je je zelfvertrouwen en je danshart (weer als vanouds?) kan vullen.

Larissa Vijfhuizen

Larissa geeft sinds november 2022 les bij NL Dance en geeft de Dansmix lessen op vrijdag.

Larissa is op haar 9e begonnen dansen. Ze begon als klein meisje met Jazzballet. Haar passie voor dans is uiteindelijk gegroeid naar een droom om dansdocente te worden.

Na de middelbare school heeft ze op de Utrechtse dansacademie van haar droom realiteit mogen maken. Na drie jaar is ze afgestudeerd als dansdocent en uitvoerend danseres.

Larissa: ‘’Ik geniet er enorm van om anderen de liefde voor dans mee te geven. Doordat ik zowel op amateuristisch als wedstrijdniveau heb gedanst kan ik mijn leerlingen goed begeleiden. Ik kan zowel de liefde en het plezier van dansen doorgeven, maar ook de uitdaging bieden aan leerlingen die net dat stapje extra willen zetten.’’

Faiza Mkharbach

Faiza geeft sinds september 2022 les bij NL Dance en geeft de Hip Hop lessen op woensdagmiddag.

Het was eind groep 7 op de basisschool dat Faiza haar eerste stappen in een dansschool zette, een paar peuterballet lesjes daar gelaten. Twee vriendinnen hadden haar meegesleept naar een open les, waarna ze nooit meer is weggegaan.

Op de middelbare school koos zij voor high school dans, waarin ze, naast haar reguliere vakken, geschoold werd in de verschillende dansstijlen. Direct in haar eerste jaar deed zij auditie voor het officiële wedstrijd team, waarvoor zij werd geselecteerd. Gedurende haar gehele middelbare schooltijd deed ze met dit team succesvol mee aan vele wedstrijden.

Momenteel studeert Faiza rechtsgeleerdheid aan de universiteit Leiden. Daarnaast is zij lid van wedstrijdteam ‘The Clique’ en volgt ze wekelijks lessen van verschillende choreografen.

Faiza: “Dansen is mijn passie, er is niks dat ik liever doe. Dat gevoel breng ik graag over tijdens mijn lessen”.

Thomas Hissink Muller

Thomas geeft sinds maart 2023 les bij NL Dance en verzorgt dit seizoen de Streetdance les op maandagavond en gastdocent lessen voor de selectieklas 18+

Thomas heeft sinds kleins af aan een liefde gehad voor dansen, maar pas op zijn zeventiende durfde hij bij een dansschool naar binnen te lopen.

De jaren daarna was Thomas meer bezig met elke dansles te volgen die er maar bestond, dan zijn journalistieke studie aan de HVA. De studie werd afgerond, maar voor Thomas was het wel duidelijk: ik ga van dans mijn werk maken. Door zijn enthousiasme werd hij uiteindelijk opgemerkt door gerenommeerde dansdocenten uit Amsterdam die hem verder konden helpen. Voordat hij het wist, mocht hij in 2013 beginnen met dansles geven en werd hij ook als professionele danser op diverse podia gezet. Zo stond Thomas in Carré voor de Gouden Televizier-Ring en danste hij in verschillende Tv-programma’s, reclames en muziekvideo’s. Maar zijn grootste passie bleef het lesgeven. Sinds 2023 geeft Thomas al 10 jaar dansles door heel Nederland aan alle leeftijden en niveaus in de Urban dansstijlen.

Thomas: “De belangrijkste regel van mijn dansles: plezier hebben! Als dansdocent geef ik altijd al mijn energie en ik hoop dat enthousiasme over te brengen bij mijn leerlingen. Het mooiste vind ik als dansers met niet alleen nieuwe pasjes de les uitlopen, maar ook met meer zelfvertrouwen.”